Tarjoukset

Elämme haastavia aikoja. Meillä on suuri huoli ihmisten terveydestä sekä maailman taloudellisesta tilanteesta. Niin minun, kuin yrityksemme Foreverin arvomaailmassa merkityksellistä on ihmisten terveys ja hyvinvointi. Jälkimmäiseen liittyy suuri määrä asioita meidän arjestamme. Tasapaino työn, opiskelun, perheen ja vapaa-ajan harrasteiden suhteen luo rungon laadukkaalle elämälle.

#selvitytymispaketti-idea syntyi siitä, kun lähdin miettimään, kuinka minä pienyrittäjänä voisin auttaa osaltani muita ihmisiä ja yrittäjiä sekä myös itseäni ja omia läheisiä. Ajatuksella, että hyvä kiertää ja että kaikki voittaa.

Kokosin tuotteistamme erilaisia selviytymispaketteja erilaisiin tarpeisiin ja haasteisiin. Tukemaan hyvinvointia sisäisesti ja ulkoisesti. Kun näitä mitä tahansa paketteja on tilattu minulta 3 kappaletta, valitsen yhden yrittäjän, jonka toimintaa haluan sillä hetkellä tukea. Ostan häneltä itselleni ja/tai läheiselleni jotain, joka auttaa ja josta on iloa. Sen lisäksi haastan 1-3 yrittäjää, jotka haluavat tehdä saman: auttaa toisia selviytymään haastavassa tilanteessa. 

Kerron tilanteesta   @suolahuoneviikki instagram-tilillä

Mennäänpä sitten valitsemieni pakettien pikaiseen esittelyyn. Kaikista tuotteista löytyy lisätietoa tuotteet-sivulla. Paketteja saat tilattua suoraan minulta ottamalla yhteytta 0500 374308 tai flowbody@gmail.com

Lämpimin syysterkuin Johanna

Tänä vuonna on varmasti pesty käsiä enemmän kuin milloinkaan. Desifiontihuuhteet kuivattavat käsien ihoa ja pahimmassa tapauksessa iho alkaa halkeilla ja kuoriutua pois. Olisikin tärkeää antaa käsien levätä ja rauhoittua silloin, kun olet kotona ja sinulla on mahdollisuus levätä.

Käsien pesun ja  kuivaamisen jälkeen levitän ohuen kerroksen Gelly-geeliä, joka on kuin tuoretta aloevera-kasvin sisägeeliä putkilossa. Se ei sisällä rasvaa. Rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja saattaa myös nopeuttaa rikkinäisen ihon paranemista.

Sen jälkeen levitän vedetöntä Propolis Cremeä, joka aloeveran vuoksi imeytyy nopeasti. Se pehmentää ihoa ja voiteessa oleva mehiläisen tuottama propolis hoitaa ja rauhoittaa. Pakettiin kuuluu lips huulivoide, jossa on hoitavaa propolista ja jojobaöljyä.


Tämä selviytymispaketti 1 on todellinen monitoimipakkaus, koska tuotteen sopivat koko perheelle, vauvasta vaariin. Ympärivuotiseen käyttöön, eikä vain käsille. Gelly rauhoittaa auringon jäljiltä, hillitsee hyttysen pistosten kutinaa ja propoliscreme on vedetön talvi-ihon ystävä. Se sopii myös vauvoilla vaipan alle tai pakkasella poskiin levitettäväksi. Huulivoide puolestaan on jokaisen laukun "pikkuapteekki". Minulla on useampi käytössä, autossa, käsilaukussa, taskussa ja yöpöydällä.


Aloe Ever-Shield on hellävävarainen ja tehokas deodorantti. Ei sisällä lainkaan alumiinikloridia. Senkään vuoksi ei tahraa vaatteita eikä jätä tummia laikkuja vaaleisiin vaatteisiin. Mieto tuoksu ja sopii useimmiten herkällekin iholle. Alkoholiton ja erittäin riittoisa stick -malli. Sopii sekä miehille, että naisille ja on turvallinen myös nuorisolle. 

Aloevera-pohjainen Bright hammastahna - paremminkin suunhoitotuote! Propoliksen ansiosta puhdistaa tehokkaasti ja jättää hampaat ja suun raikkaaksi. Hoitaa limakalvoja ja ikeniä. Hengitys jää raikkaaksi pitkäksi aikaa. Tuote ei sisällä fluoria, joten se on turvallista perheen pienimpiinkin suihin.  Tahnan vihreä väri on suoraan luonnosta ja tuleekin lehtivihreästä. Raikas mintun tuoksu. 
Aivan ihana mintun tuoksuinen  Heat lotion kipeytyneille ja rasittuneille lihaksille. Aloeveran ansiosta imeytyy tasaisesti. Suosittelenkin hieromaan hoidettavaa aluetta niin kauan, että voide on imeytynyt kunnolla. Se saattaa hieman lämmittää tai viilentää iholla, mutta tuntu on miellyttävä ja raikas. Sopii myös nuorisolle ja lapsille, koska ei ole niin poltteleva kuin perinteiset kylmägeelit. Sopii useimmille herkillekin ihoille. Sisältää mentolia ja eukalyptusta ja siten saattaa avata myös tukkoista nenää. Ihana lahjaidea ikäihmisille vaikkapa kylmille jaloille. 

Paketin mukana tulee  maailman parasta :) huulivoidetta, jotka sopivat paitsi huulien hoitoon, myös kaikenlaisiin rohtumiin ja vaikkapa sormien kynsinauhoille. Aloe Lips sisältää aloveran lisäksi jojobaöljyä ja mehiläisvahaa. Siksi se pitää huulien ihon pinnan joustavana, mutta silti suojaa ulkoisilta vaikutuksilta.

Suosittelen lämpimästi molempia voide paketteja lahjaksi aktiiviliikkujalle, hierojalle tai isovanhemmalle!


Ihanaa Ihollesi paketti 2 on ehdoton suosikkini ihonhoitotuotteista! Olen koonnut siihen perustuotteet, joilla et pelkästään selviä päivittäisestä ihonhoidosta, vaan tuotteiden päivittäinen käyttö näkyy melko pian ihon tasaisuutena, kirkkautena, kosteutena ja hehkuna. Valitsin tuotteita meidän molemmista laadukkaista ihonhoitosarjoista; Infinite ja Sonya. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Viikottainen kuorinta smoothing exfoliatorilla poistaa kuolleita ihosoluja ja antaa tilaa uusille. Aloeveran lisänä tuotteessa on ihoa hoitavia ainesosia ja jojoba-helmiä, jotka kuorivat hellävaraisesti.

Meikin ja epäpuhtauksien poistoon valitsin Sonya-sarjan cleanserin, joka on geelimäinen, kevyesti vaahtoava, virkistävä ja syväpuhdistava. Balancing Tonerkasvovesi lisää kosteutta ja rauhoittaa ihoa. Se stabiloi ihon luonnollista ph-arvoa veden ja puhdistusaineen jäljiltä. Toner sulkee myös ihohuokosia. Illuminating-seerumivoide on kirkastaa ihoa ja imeytyy hyvin ehostuksen alle, pitäen ihon tasaisena, pehmeänä ja kuulaana.

Kaikista ihonhoitotuotteista löytyy tarkempaa tietoa kohdasta tuotteet - ihonhoito ja kaikkia voi tilata yksittäin halutessaan.

Voimaa kehollesi- paketin 3 tuotteita meidän perheessä käytetään joka päivä! Aamu alkaa aloevera-juomalla. Voit valita pakettiisi yhden kolmesta makuvaihtoehdosta: luonnollinen aloevera-juoma keltaisessa tetrapakkauksessa, karpalon ja omenan- makuinen tai persikanmakuinen juoma. Tai mikä parasta, jos haluat jokaista makuvaihtoehtoa, voit saada juomasi uusissa pikkupakkauksissa. 3 pikkujuomaa on saman verran kuin yksi litran juomapurkki!

Argi+ on L-arginiinia ja muita tarkoin valittuja vitamiineja sisältävä ravintolisä tukemaan jaksamista, immuunipuolustusta ja verenkiertoa. Kätevissä annospusseissa oleva marjaisan makuinen jauhe sekoittuu nopeasti veteen tai aloeveraan. Itse otan tällaisen aina ennen treeniä.

Kaikista pakettien tuotteista on lisätietoa tuote-sivulla kohdassa ravintolisät

Motivaatiota arkeesi Forever Fit15paketissa 4 on todella tehoa sinulle, kun sitoudut siihen vähintään parin viikon ajaksi! Opit järkevään ruokarytmiin arjessasi ja osaat tehdä oikeita, terveyttäsi tukevia valintoja. Sen lisäksi opit vielä yhdistämään liikunnan tukemaan hyvinvointiasi, kenties pudottamaan hiukan painoa ja vahvistamaan kehoasi monellakin tapaa.

Koko paketin rungon muodostaa hyvää tekevä alovera -juoma, laadukkaan aloevera-kasvin sisägeeli, jota on käytetty kautta historian niin sisäiseen kuin ulkoiseen hyvinvointiin. Fiber-kuituvalmiste on pakattu käteviin annospakkauksiin ja juodaan veteen sekoitettuna. Therm puolestaan on suunniteltu energia-aineenvaihdunnan lisäämiseen ja rasvanpolttoon. Se sisältää luontaista guaranaa ja on siksi kevyesti piristävä, kuten kahvi. Välipalana paketissa on mineraaleilla ja vitamiineilla rikastettu vaniljan -tai suklaanmakuinen soijaproteiini Ultra Shake, jonka voi nauttia mihin tahansa nesteeseen sekoitetuna. Itse suosin manteli- ja muita kasvimaitoja marjojen kanssa.

Paketissa on kokonainen työkirja ruoka-ja treeniohjeineen. Lisäksi kaikki treenit löytyy netistä linkin takaa ja voit seurata niitä vaikka puhelimen kautta missä tahansa. Tämän helpommaksi ei kotitreeni ja kunnon kohottaminen enää voi mennä! Lisätietoja tuotepaketeistä löytyy kohdasta liikunta- ja painonhallinta. Bonuksena saat lämmittävän Heat Lotionin, jota voit levittää vaikkapa kipeytyneisiin lihaksiin, niskaan ja hartioihin.

Nämä paketit kuuluvat osana kampanjaani, jonka tavoitteena on auttaa pienyrittäjiä selviämään koronaepidemian aikana. Ajattelen, että kaikki hyötyvät. Sinä itse, perheesi, asiakas tai lahjan saaja saa apua  erityisesti jos on kyse ihonhoidon haasteista tai tavoitteena on terveemmät elintavat. Ja ainahan pienikin lahja ilahduttaa.

Kun mitä tahansa näistä paketeista on tilattu minulta 3 kappaletta, valitsen itse pienyrittäjän, mahdollisesti asuinpaikkani läheltä, ja ostan häneltä jonkin palvelun, tuotteen tai lahjakortin. Sillä ei ole merkitystä, kuinka pian sen voi käyttää. Yrittäjä tarvitsee nyt jotain tuloja, että selviää pahimman yli. Monet ovat joutuneet sulkemaan liikkeensä, kuten ravintolat, hoitolat, kuntosalit ja kampaamot. Mutta kun ne taas aukeavat, voi sitten ostamansa lahjakortin käyttää.

Haastan myös mukaan muita pienyrittäjiä, joilla on mahdollista myydä tuotteita, palveluita tai lahjakortteja.

Minä olen valtavan kiitollinen, että monet ihmiset ajelevat näin ja haluavat auttaa. Yhdessä tästä selvitään.

Paketteja saat tilattua joustavimmin viestittelemällä tai soittamalla minulle 0500 374308 tai flowbody@gmail.com. 

Oikein hyvää syksyä Sinulle!