Minusta


Olen Johanna, äiti kolmelle pojalle. Toimin yrittäjänä hyvinvoinnin alalla. Yritykseni Flowbody tarjoaa hieronta- ja fysiikkalmennus-palveluita. Omistan suolahuonehoitolan Helsingin Viikissä. 

Foreverin aloeveratuotteet kuuluvat päivittäiseen elämääni. Tuotteita on saatavilla minulta hoitolastani, mutta toimitan niitä asiakkaille myös kotiin.  Järjestämme tilassa monenlaisia hyvinvointiin- ja kauneudenhoitoon liittyviä tapahtumia. 

Minulle merkityksellisiä asioita kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin rinnalla on perhe, urheiluseuratoiminta ja itsensä kehittäminen ja muiden auttaminen laadukkaampaan arkeen. Tiimityö on innostavaa ja yhdessä olemme vahvempia. Foreverin parissa yhdistyvät nämä kaikki minulle merkitykselliset asiat.Toimimme kauneus- ja hyvinvointituotteiden parissa. Suurin osa tuotteistamme sopii kaiken ikäisille, ihonhoitotuotteet myös herkkäihoisille. Kärsin itse muutaman vuoden ajan oudoista iho-oireista ja tulehduskierteestä. Kun ymmärsin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen, tilanne alkoi kohentua pikkuhiljaa. Se mitä syömme ja toisaalta, mitä jätämme syömättä, vaikuttaa pitkällä aikavälillä koko terveyteen. Ja terveyden hoitaminen on vielä motivoivampaa ja edullisempaa kun sairauden hoito, jos huonoilla elintavoilla siihen asti joutuu.


Meillä löytyy myös tuotteita tukemaan liikuntaa ja urheilua. Fit-tuotesarja on yksi suosikeistani ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille aikuisille. Siinä yhdistyvät järkevät ruokaohjeet, ateriarytmit, treenit ja oikeat, tarkoin valitut ravintolisät. Omaan terveyteen panostaminen on tehty todella helpoksi.Tutustuin Foreverin tuotteisiin vuonna 2009. Olin silloin valmistunut urheiluhierojaksi ja elin hektistä arkea pienten lasten kanssa. Päivät tein työpaikkahierontaa yrityksissä ja illat lasten kanssa heidän harrasteidensa parissa jäähallilla ja painisalilla. Kun kuulin aloeveran hyvää tekevistä vaikutuksista ja siitä, että saatoin saada lähes kaikki tarvitsemamme tuotteet samalla tilauksella, en jäänyt kauaa miettimään.

Tutustuin tuotteisiin hyvin, koska käytimme perheessä lähes kaikkea hygieniatuotteista ravintolisiin päivittäin. Vuonna 2012 oli kulut perheessä kasvaneet lasten kasvun myötä. Rahaa ei jäänytkään enää päivätyön ansioista vaan päinvastoin. Arkea varjosti jatkuva miettiminen, miten seuraavasta kuusta selvitään tai voinko pitää kesälomaa lasteni kanssa? Voiko pojat jatkaa jääkiekkoharrastusta tai onko mahdollista pitää autoa?


Niinpä sitten aloin ajatella mahdollisuuksi ansaita lisätuloja tai jopa toista tulonlähdettä hierontatyön rinnalle. Se, että tartuin Foreverin tarjoamaan mahdollisuuteen rakentaa hyvä ja vakaa liiketoiminta hyvän ohjaajan, koulutuksen, yrityksen antaman tuen, loistavien tuotteiden ja itse valitsemieni työkavereiden kanssa, on ollut elämäni paras uraan liittyvä päätös. Siksi kerron mahdollisuudesta mielelläni muillekkin ja autan alkuun.